Hyr lägenhet i TurkietOBS!
Under 2024 kommer vi dessvärre inte kunna hyra ut vår lägenhet pga oklarheter med nya turkiska lagar kring privatuthyrning.

Vill du hyra en egen lägenhet i Turkiet?

Detta fräscha lägenhetskomplex heter Orion City och ligger i Avsallar, cirka 20 km väster om Alanya på Turkiets sydkust. Lägenheten håller en mycket hög standard och luftkonditionering och är rymlig med tre sovrum och plats för 6 personer. Det finns ett fullt utrustat modernt kök och vardagsrum samt två balkonger med havsutsikt och vacker vy över bergen. Lägenheten ligger på fjärde våningen, hiss finns.


Det finns servicepersonal 24 timmar om dygnet året runt. Orion City erbjuder det mesta, bland annat stor poolanläggning med vattenrutschbanor, uppvärmd inomhuspool, lekplats, grillplatser för den egna bbq-kvällen, restaurang med ute- och inneservering, café och snabbköp. Det finns även ett eget spa med bastu, ångbastu, turkiskt bad (Hamam) och behandlingar som till exempel massage. Orion city ha även ett eget klippotek och skönhetssalong, samt bowling, biljard, bordtennis, egen biograf, fitnessrum, kids club med lekrum, minifotbollsplan, tennisbana, internetcafé med WiFi och mycket mer…


Lägenheten ligger bara 450 meter från havet där det finns en mycket fin sandstrand, restauranger och shopping. Det anordnas en marknad på gatan utanför lägenheten en gång i vecka.


Priser per vecka från 5000:-


För att boka eller för mer information, vänligen kontakta oss via mejl eller telefon.
Telefon: 070-726 77 33
E-post: info@tyresopraktiken.se