FotvårdUnder vår livstid går vi cirka 30 000 mil så visst är fötterna värda lite vård. Dina fötter utsätts ständigt för hög belastning från hårda golv och dåliga skor och genom regelbunden förebyggande fotvård kommer dina fötter att orka längre.
Medicinsk Fotvård, Plus

Medicinsk Fotvård är en momsfri fotvårdsbehandling som kan hjälpa dig med medicinska besvär. OBS! Fungerar ej som friskvård. Denna behandling passar dig som behöver lite extra tid samt dig som vill njuta av en skön fot och underbensmassage. Behandlingen startar med ett uppmjuknde fotbad. Vid behov behandlas förhårdnader, liktornar, nageltrång, sprickor. Naglar klipps, formas och slipas. Nagelfalsen rensas och slipas. Fötterna filas och smörjs in och avslutas med en härlig fotvård och underbensmassage.
Medicinsk Fotvård, Rekommenderas!

Medicinsk Fotvård är en momsfri fotvårdsbehandling som kan hjälpa dig med medicinska besvär. OBS! Fungerar ej som friskvård. I den Medicinska Fotvården ingår alltid fotbad samt en undersökning av dina fötter. Vid behov behandlas problem som förhårdnader, liktornar, nageltrång, sprickor. Naglar klipps, formas och slipas. Fötterna filas och smörjs in och avslutas med en välgörande fotmassage.
Medicinsk Fotvård, Liten

Medicinsk Fotvård är en momsfri fotvårdsbehandling som kan hjälpa dig med medicinska besvär. OBS! Fungerar ej som friskvård. Denna behandling är mer prioriterad och fokuserar på specifika problem. I den Medicinska Fotvården ingår alltid fotbad samt en undersökning av dina fötter. Vid behov behandlas problem som förhårdnader, liktornar, nageltrång, sprickor. Naglar klipps, rensas och slipas. Fötterna filas och smörjs in med en vårdande kräm.
Medicinsk Fotvård, enstaka problem

Medicinsk Fotvård är en momsfri fotvårdsbehandling som kan hjälpa dig med medicinska besvär. OBS! Fungerar ej som friskvård. Denna behandling passar dig som vill bli hjälpt med ett specifikt problem som tex liktornar, vårtor, nagelklippning, nageltrång, hjälp med avlastning mm.
Friskvårdsfotvård

Denna behandling inkluderar 25% moms och är godkänd som friskvård. Behandlingen börjar ett uppmjukande fotbad, vård av naglar och eventuella förhårdnader. Behandlingen avslutas med en avslappnande fotmassage.
Lackning, i samband med fotvårdsbehandling

Bokas separat direkt efter en annan bokad fotvårdsbehandling. Önskas specifik färg rekommenderas att ta med eget lack, annars finns nagellack på plats Eget lack – Gratis Med de som finns på plats – 50kr
Fot- och Underbensmassage

Välgörande fot- och underbensmassage där ben och fötter återfår sin energi och spänst. Löser upp spänningar och gör att hela kroppen känns skönt avslappnad. Inkluderar även mjukgörande fotbad. Behandlingen är godkänt som friskvård.